1r Taller de Patrimoni Geològic i Geodiversitat

1r Taller de Patrimoni Geològic i Geodiversitat

CATALÀ:

L’objectiu d’aquest seminari és generar una trobada entre investigadors/es, gestors/es, professionals i estudiants, amb la finalitat d’aportar casos actuals sobre llocs de patrimoni geològic i geodiversitat, per a conèixer-los i discutir-los d’una manera àmplia i multidisciplinària, incloent-hi la geologia, la geoconservació, el geoturisme i els aspectes socioculturals relacionats.

Es realitzarà del 8 al 12 d’octubre de 2024 al Centre de Cultura i Natura de Can Trona (La Vall d’en Bas, La Garrotxa) a Catalunya, Espanya.

El programa constarà de:

  • Tres dies per a la presentació de casos per a debatre i presentar ponències convidades (8 al 10 d’octubre)
  • Un dia de sortida de camp per a visitar i analitzar exemples de conservació del patrimoni geològic dins l’àrea de La Garrotxa (11 d’octubre)
  • Un dia amb una jornada oberta al públic general per a comentar diferents experiències (12 d’octubre)

El seminari té un cost de 200€ (no inclou allotjament ni àpats), de 100€ en cas de ser estudiant (es requerirà comprovant), i s’impartirà en espanyol.  

Les preinscripcions s’obren el 22 d’abril de 2024 i s’han de fer escrivint un correu a coordinacio@centresostenibilitat.cat

Els terminis per al pagament s’obriran més endavant i s’informarà degudament. 


CASTELLANO:

El objetivo de este seminario es generar un encuentro entre investigadores/as, gestores/as, profesionales y estudiantes, con el fin de aportar casos actuales sobre sitios de patrimonio geológico y geodiversidad, para conocerlos y discutirlos de una manera amplia y multidisciplinaria, incluyendo la geología, la geoconservación, el geoturismo y los aspectos socioculturales relacionados.

Se realizará del 8 al 12 de octubre de 2024 en el Centro de Cultura y Naturaleza de Can Trona (La Vall d’en Bas, La Garrotxa) en Cataluña, España. 

El programa constará de:

  • Tres días para la presentación de casos para debatir y presentar ponencias invitadas (8 al 10 de octubre)
  • Un día de salida de campo para visitar y analizar ejemplos de conservación del patrimonio geológico en el área de La Garrotxa (11 de octubre)
  • Un día con una jornada abierta al público general para comentar diferentes experiencias (12 de octubre)

El seminario tiene un coste de 200€ (no incluye alojamiento ni comidas), de 100€ en caso de ser estudiante (se requerirá comprobante), y se impartirá en español.

Las preinscripciones se abren el 22 de abril y se tienen que hacer escribiendo un correo a coordinacio@centresostenibilitat.cat

Los plazos para el pago se abrirán más adelante y se informará debidamente. 

Organitzen/ Organizan: 

                  

     

Amb el suport de/ Con el apoyo de: 

            

 

Crèdits imatge de portada: Iris Schneider Pérez