Què pretén?

 

El juny de 2006 neix el Centre per a la Sostenibilitat Territorial i estableix la seva seu a Cal Monjo, a Sant Privat d’en Bas, La Garrotxa.

 

 

El Centre per a la Sostenibilitat Territorial (CST) és una associació que promou una “nova cultura del territori” (NCT), és a dir, una nova forma d’entendre i d’entendre’s amb el territori. L’associació aplega entitats ambientalistes i moviments en defensa del territori, professor@s i investigador@s universitaris, agents econòmics i professionals, ciutadans i ciutadanes en general. Des dels inicis el CST es proposa dinamitzar i consolidar una xarxa de complicitats que li permeti actuar com un agent col·lectiu d’observació, difusió i socialització d’uns nous valors i comportaments que s’adiguin amb aquesta NCT. El CST defuig de posicions defensives o reactives i actua, quan cal, com un veritable grup de pressió i promoció.

 


El seu àmbit d’actuació és el territori català, sens perjudici de realitzar altres accions en xarxa si resulten d’interès per a l’associació a la resta d’Espanya, Europa o en l’àmbit internacional.

 

Descarregar: Tríptic del CST